Remek eredmények az idei „SILVER SKIFF”-en!

CSEPI NEGYEDIK
POLKA ÖTÖDIK
ESZTI TIZEDIK

GRATULÁLUNK!!!

November 12-13.-án rendezték meg idén Torino város immár majd negyed százados hagyományokra visszanyúló hosszú-távú evezős versenyét, melyet minden évben igazi nagy evezős legendák tisztelnek meg jelenlétükkel. Idén a legnagyobb sztárok kétség kívül az olimpiai bajnok horvát kétpárevezős tagjai voltak: Martin és Valent Sinkovic. A magyar legjobbak is itt voltak, de mi különösen büszkék a DANUBIUS NEMZETI HAJÓS EGYLET színeiben versenyzőkre vagyunk: Polivka Dórira, Krémer Eszterre és Csepregi Gáborra!

CSEPREGI GÁBOR, CSEPI, a több mint 600 indulót felsorakozató mezőnyben remek idővel 14. lett, a könnyűsúlyú kategóriában pedig az igen értékes NEGYEDIK helyet szerezte meg.

Hasonlóképpen büszkék vagyunk POLIVKA DÓRIRA, POLKÁRA, aki az U23 lányok között a szintén nagyon értékes ÖTÖDIK helyet szerezte meg, és KRÉMER ESZTIRE, aki szintén az U23 lányok között TIZEDIK helyezést ért el!

Gratulálunk, és sikeres felkészülést kívánunk a jövő évi szezonra NEKIK, és mindenkinek, aki kisebb, vagy nagyobb álmokat szövögetve hajt, fárad, szenved…és aratja le majd a babérokat :)

u.i.: sajnos a galéria még nem hozzáférhető az idei évről, de azért érdemes „visszalátogatni” ide:
http://www.silverskiff.org/en/
és már most nézegetni az eredményeket itt:
http://www.silverskiff.org/en/arrivi-silverskiff-2016/