Meghívó a Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója alkalmából

Kedves régi és mai klubtársunk, Evezős barátunk!

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet elnöksége szeretettel meghív minden régi Csemege, DEK és DNHE tagot egy BARÁTI TALÁLKOZÓRA, amelyet a Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója alkalmából a gróf Széchenyi István Évadnyitó Emlékverseny keretében rendezünk meg:

2014. április 27-én, vasárnap 12 órai kezdettel a DNHE parti klubházának nagytermében (1138 Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 2.).

Szeretnénk, ha az alapító tagok közül minél többen részt tudnátok venni az eseményen, hogy együtt felelevenítsük a „hőskor” történéseit, és tanúi legyetek a klub elmúlt negyedszázadban elért fejlődésének. Az alapító tagok listája elérhető honlapunkon. Kérjük, hogy akikkel kapcsolatban álltok, vagy ismeritek az elérhetőségüket, továbbítsátok a meghívást, segítsetek az esemény népszerűsítésében.

Gyerekprogramokat is szervezünk: ugrálóvár már 10 órától, délután pedig vízre szállás a fixüléses tízevezősben. Természetesen az Évadnyitó (amely az idén 2 naposra bővült) minden eseményére szeretettel várunk mindenkit! (a programot is tartalmazó szórólapot mellékeljük)

Szombaton a verseny résztvevőinek az Ötkertben (1051 Budapest, Zrínyi u. 4.) szervezünk afterpartyt. A belépő 1000Ft, amelyet csak a Danubiusban a verseny napján tudtok megvenni. A díj soron kívüli beengedést és egy kupont tartalmaz, amit a helyszínen lehet beváltani egy üdítőre, sörre, borra este 22:30-ig. A szórakozóhely 21:00-24:00 között a verseny résztvevőinek zárt helyszínt biztosít saját bárral. A helyszínen a belépést már csak a szórakozóhely normál díjszabása mellett válthattok.

Végül egy kérés: ha teheted, adód 1 %-áról Egyletünk javára rendelkezz!
Danubius Nemzeti Hajós Egylet, adószám: 19009636-2-41

A 27-i viszontlátásig szeretettel,
a DNHE Elnöksége

Visszajelzéseiteket a Baráti Találkozó szervezőinek (Alliquander Anna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. +36 70 214 8422, Domonkos Anna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. +36 30 961 4386, Kulifai Krisztina, Szántó Éva) küldjétek!