Széchenyi Évadnyitó 2016

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István Emlékverseny és 6. Nemzetközi Budapest Kupa

(A verseny hivatalos weboldala: http://budapestcupregatta.com/?lang=hu)

(A verseny facebook oldala: https://www.facebook.com/szechenyievezosregatta)

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Magyar Evezős Szövetség, a Budapesti Evezős Szövetség szeretettel meghív minden evezőst és evezés iránt érdeklődőt a 2016. április 2-án (szombat) megrendezésre kerülő 26. gr. Széchenyi István Emlékversenyre és az 6. Nemzetközi Budapest Kupára, amely az evezős évad hivatalos megnyitója. Az évadnyitó helyszíne a DNHE margitszigeti klubháza (Európa ház pesti ág) , illetve a Wesselényi Csónakház (Bp. 1138 Hajós Alfréd sétány - budai ág).

A versenynek az idén is része lesz a 4,5 km-es, 267 000 forint összdíjazású, nemzetközi üldözéses hosszú távú nyolcas és női négypár verseny a BUDAPEST KUPÁÉRT, amely az Óbudai-sziget melletti Duna-ágból indulva a Wesselényi csónakháznál ér véget.

Az évadnyitó ünnepség keretében ismét sor kerül az I. Világháborúban elesett evezősök emlékköveinek koszorúzására. Kérjük a résztvevő klubokat, hogy képviseltessék magukat a hagyományőrző kegyeleti eseményen.

Az ünnepi eseményen az evezősök minél nagyobb létszámú jelenléte a média nyilvánossága előtt bizonyíthatja sportágunk erejét, összetartását, hagyománytiszteletét.

Kérjük, hogy a klubokban evező versenyzőket, veteránokat, egyetemistákat és a veletek kapcsolatban álló cégeket tájékoztassátok a nevezési feltételekről.

Kérünk Benneteket továbbá, hogy a hosszú távú nyolcas és női négypár versenyen való részvételi szándékotokat (veteránok is indulhatnak) 2016. március 2-ig jelezzétek az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen!

Az evezős sport minden rajongóját és barátját szeretettel várjuk az ünnepi eseményre


Üdvözlettel,

A verseny szervezői