Köszöntjük a Danubius Nemzeti Hajós Egylet weboldalán
Danubius Nemzeti Hajós Egylet a levegőből, egy drón szemszögéből

Ezt a légi bemutatófilmet a Danubius Nemzeti Hajós Egyletről még 2015. október elején forgattuk. Szerencsére gyönyörű időnk volt, nagyon szép felvételek.

 
Csenge-díj átadása 2016

Csenge-díj átadása 2016: szeptember 30. péntek, 17.30. DNHE Klubház, terasz

(rossz idő esetén emeleti „ergo szalon”)

Az 5 fős kuratórium (melynek minden évben tagja az előző évi díj nyertese, vagyis idén Cselinácz János – Csela) a jelölési időszak végeztével összeül, és kiválasztja a Csenge-díj 2016 díjazottját a jelöltek közül.

 
Csenge díj 2016

Pályázati felhívás a 2016. évi „CSENGE DÍJ” elnyerésére

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet Pályázatot hirdet a 2016. évi Csenge díj emlékdíj, nyaklánc, és egyszeri ösztöndíj (50 000 Ft) elnyerésére.

 
Műsorváltozás

Kedves Meghívottak!

Az ünneplés nem marad el, június 21.-én kedden 18 órakor az Európa Házban köszöntjük az ünnepelteket, Ancit, "Pista bátyánkat", és a megjelent egykori nagy evezőseinket, de Sándor István evezős sporttársunk pár napos váratlan kórházi tartózkodás követően a szigorú orvosi utasítást nagy nehezen elfogadva, nem tudja vállalni a hosszú repülőúttal való megterhelést, így nem tud részt venni az Ő tiszteletére is szervezett köszöntésen!

 
Beszámoló a 2016. június huszonegyedikei köszöntésekről, és a tiszteletbeli tagok „kitüntetéséről”

Kronológiai életkor szerint haladva Domonkos Anci 75., Rakitai Zsuzsi 80., Pap Kori 86., Zsitnik Béla 92., Sándor Pista 95. születésnapját ünnepeltük, no de a biológiai életkor… a fiatalok, találkoztak az örök ifjakkal. Tiszteletbeli tagokat is avattunk. A Kanadában élő Sándor István evezős sporttársunk pár napos váratlan kórházi tartózkodást követően nem tudta vállalni a hosszú repülőúttal való megterhelést, de a nevére szóló igazolványt tiszteletbeli taggá válásáról hamarosan megkapja. Hasonlóképpen tiszteletbeli taggá avattuk Rózsa Pálné dr. Szandtner Editet, Egyletünk régi támogatóját, Szandtner Egonnak a „régi” Nemzeti Hajós Egylet sikeres versenyzőjének, a DNHE alapító alelnökének lányát (tudjátok – a nyolcas róla van elnevezve – Egon bá).

 
Anci 75 éves!

Szántóné dr. Domonkos Anna 16 évesen kezdett evezni a Vörös Meteor Csemege, evezős szakosztályában.  Ott, ahol most ünnepelni fogjuk kedd este az "Európa Házban", az egykori Hungária Evezős Egylet házában. Háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes (egypár és kétpárevezősben), EB 4. helyezett (egypár, négypár) és sokszoros magyar bajnok. 1965-ben, fa hajóban, fa lapáttal, amikor bronzérmes lett egypárevezősben, Duisburgban az Európa-bajnokságon – akkor még a nők számára 1000 méteres távon – 3:44,13 volt a célba érkezéskor az ideje, az első 500 métert pedig 1:48, 57 alatt evezte. Ez akár erős toló szélben is „űr idő”…

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 22